Metsästysajat ja saaliskiintiöt

Ennen kuin metsästät, tarkista metsästysajat kullekin kaudelle alla olevasta linkistä. Nykyisen käytännön mukaan joidenkin riistalajien metsästysajat voivat vaihdella. Tarkista myös seurakohtaiset saaliskiintiöt tältä sivulta.

Metsästysajat täältä

Karhun kiintiömetsästys ja saalistilanne poronhoitoalueella


Seuramme rajoitukset metsästysaikoihin ja asetetut saaliskiintiöt:


Kanalinnut:

Simon Alajoen Linnustajat ry:n alueella on sallittua metsästää 1 kanalintu päivässä ja 3 kaudessa / metsästäjä.Metsäkauris:

Simon Alajoen Linnustajat ry on rajoittanut kauriinmetsästystä rauhoittamalla ruokintapaikoilla ja niiden ympärillä kauriin metsästyksen. Ruokintapaikan ympäristö on rauhoitettu kauriin metsästykseltä 300m etäisyydeltä. Kartan rauhoitetutuista ruokintapaikoista löydät alla olevasta linkistä "Rauhoituetut kauriinruokintapaikat". Klikkaamalla linkkiä sinulle avautuu kartta, jossa on merkitty ruokintapaikat. Oma Riistasta löydät lisäksi kauriinmetsästyskartan

Rauhoituetut kauriinruokintapaikat - kartta

Kauriskaadosta täytyy tehdä kaatoilmoitus Riistakeskukselle ja ilmoittaa kaato lisäksi seuran sihteerille. Kaatoilmoitus Riistakeskukselle tapahtuu esim. Oma Riistan kauttaSuurpetojahti:

Seura osallistuu muiden seuruieden kanssa yhteistyössä suurpetojahtiin. Mahdollisesta tapahtumasta ilmoitetaan seuran kotisivuilla ja WhatsApp -ryhmässä.