Toiminta

Seuratoiminnan ylläpitämisen ja kehittymisen kannalta on tärkeää, että jäsenistö on aktiivisesti mukana seuratoiminnassa. Jäseniämme toimii erilaisissa tehtävissä johtokunnassa, jaostoissa ja muissa toimihenkilötehtävissä. Talkoovoimia tarvitaan vuosittain hirvipeijaisissa, pilkkikilpailuissa ja ampumaradan siivous ja kunnostustalkoissa. Mikäli haluat mukaan aktiiviseen toimintaan, olethan yhteydessä seuran puheenjohtajaan tai sihteeriin.

Seuran kokouksiin kannattaa osallistua. Niissä pääset vaikuttamaan tärkeisiin seuraa koskeviin päätöksiin ja seuran kehitykseen, sekä toiminnan suunnitteluun. Seuran sääntömääräiset kokoukset ovat vuosi- ja kesäkokous. Vuosikokous ajoittuu tammikuulle-maaliskuulle ja kesäkokous elokuulle. Kokouksista ilmoitetaan kulloinkin vuosikokouksen päättämässä lehdessä sekä seuran kotisivuilla etusivun uutisissa.

Kaikesta toiminnasta tiedotetaan paitsi seuran internetsivuilla myös seuran WhatsApp -ryhmässä. WhatsApp -ryhmään pääset mukaan ilmoittamalla siitä seuran sihteerille tai palautelomakkeella. Ilmoituksen saatuaan sihteeri lisää Sinut ryhmään.

Simon Alajoen Linnustajat ry säännöt
Saalisilmoitukset

Tee saalisilmoitus ensisijaisesti Oma Riista -sovelluksen kautta. Vaihtoehtoisesti jätä sääntömääräinen saalisilmoitus viimeistään 31.12. kuluvana vuonna. Saalisilmoitus täytetään kerran vuodessa ja siihen kirjataan kalenterivuoden eli 1.1.- 31.12. välisenä aikana saatu saalis. Mikäli et ole saanut saalista, merkitse lomakkeeseen valinta "Ei saalista" -valinta ja lähetä lomake. Saalisilmoitus lähetetään aina vaikka metsästäjä ei olisikaan saanut saalista.

HUOM!

  • Nimi ja metsästäjänumero ovat pakollisia kenttiä, eikä lomaketta voi lähettää, jos kentät eivät ole täytettyinä.
  • Täytäthän ja lähetäthän lomakkeen vain kerran/vuosi.

Vieraskortin lunastaneet henkilöt ovat myös velvollisia ilmoittamaan saadusta saaliista:

  • Vrk -vieraskortin lunastanut täydentää ja lähettää saalisilmoituksen jokaiselta lunastamaltaan vieraskortilta
  • Vuosivieraskortin lunastaneet henkilöt toimivat kuten seuran jäsenet

SAALISILMOITUSLOMAKE


Pienpeto pyyntiraha:

Seura maksaa jäsenille pienpetosaaliista pyyntimaksun. Pyyntiraha maksetaan ketusta, supikoirasta, minkistä ja näädästä. Tästä linkistä pääset ohjeeseen, jolla pyyntirahan voi hakea rahastonhoitajalta.

Jäsenrekisteri

Seuran jäsenrekisteri on ylläpidetty Yhdistysavaimen jäsenrekisterissä. Mikäli tiedoissasi tulee muutoksia, lähetä muutospyyntö yhteydenottolomakkeella, jotta yhteystietosi saadaan mahdollisimman pian päivitettyä. Lomake löytyy Yhteystiedot -sivulta. Ajantasalla olevat yhteystiedot mahdollistavat ajantasaisen tiedottamisen ja yhteydenpidon seuran ja jäsenten välillä.


Metsästysaluekartat:

Seuran jäsenet saavat Oma riistan kautta seuran kartat mobiililaitteelleen. Karttojen käyttö edellyttää, että jäsen on rekistöröitynyt Oma riistapalveluun ja hyväksynyt seuran jäsenkutsun palvelussa. Pikaohje Oma riista -palvelun käyttöönottoon:

  1. Lataa sovellus omalle mobiililaitteellesi
  2. Rekisteröidy Oma riistaan
  3. Ilmoita sihteerille, että haluat kutsun palveluun (sihteeri tarvitsee metsäsätäjänumerosi kutsuakseen Sinut seuran Oma riista -jäseneksi)
  4. Hyväksy kutsu

HUOM! Tarkemmat Oma riistan käyttöohjeet löytyvät Hirvenpyynti -sivulta.


Rekisteriseloste