Koetoiminta

Kokeet ja koemaastot

Koemaastot koetoimikunnat pyrkivät varaamaan noin viikko ennen koetta. Lukumäärä ja sijainti riippuvat ilmoitetuista koiramääristä.

Tällä sivulla voit seurata missä maastoissa koirakokeita järjestetään. Pyydämme mitä kunnioittavammin metsästäjiä seuraamaan missä Simon Alajoen Linnustajien metsästysalueella järjestetään kokeita ja mitkä ovat koemaastoina. Näin kokeen häiritsemistä pystytään välttämään ja koiralle annetaan rauha sekä parhaat edellytykset suoriutua kokeesta ilman ylimääräistä häiriötä.

Sivulle lisätään kaikki kotisivujen ylläpitäjälle ilmoitetut maastot.

 

Kokokauden kokeet "Pitkäkoe":

Koko koekauden kestävään kokeeseen voi koiranomistaja ilmoittaa koekauden aikana koiransa koska tahansa. Seuramme jäsen voi käyttää koiraansa Simon Alajoen Linnustajien metsästysmailla vapaasti valitsemassaan maastossa. Hirvijahtikauden aikana on hyvä keskustella hirviporukoiden johtajien kanssa mahdollisesta kokeesta ja koemaaston saatavuudesta. Jotta koe saisi parhaan mahdollisen rauhan ja onnistumisen edellytykset, voi koiranomistaja ilmoittaa kotisivujen ylläpitäjälle päivämäärän, koiran ja koemaaston, johon on menossa suorittamaan ns. pitkän kokeen. Kotisivujen ylläpitäjä lisää koemaaston ja koiran koekalenteriin.

 

Ilmoitukset seuraavasti:

  • Ilmoitus palautelomakkeella.
  • Ilmoitus puhelimitse, teksti- tai WhatsApp- viestillä kotisivujen ylläpitäjälle. Hänen yhteyistiedot löytyvät Yhteystiedot- sivulta

Mennessäsi kokokauden kokeeseen voit tulostaa alla olevista linkeistä tiedoituskyltin:

Jätä kyltti esim. auton ikkunaan tiedottaaksesi muita alueella liikkuvia meneillään olevasta kokeesta.

Tarkemmat tiedot koemaastosta löytyy klikkaamalla ao. kokeen ilmoituslinkkiä.

Kokeet ja koemaastot

Ei tapahtumia

Kokeet ja säännöt

Tarkempaa tietoa kokeista ja tuloksista saat Lapin Kennelpiirin kotisivuilta: Lapin Kennelpiiri

HIRV- ja KARH Säännöt